THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, November 18, 2012

TERLALU OBSES !!

 huhh , sejak due menjak ni nad pun x tahu kenapa nad jadi obses terhadap kecantikan .

*mungkin sebab dah nak kawen kot , sebab tu nak jaga kulit . 

yup , salah satu sebab yang tu lah . nad sebenarnye teringin sangat kulit muka halus , lembut , putih , gebussss getu . pakai mekap pun kalau boleh nak nipis n look natural aje .

sekarang ni prob kulit muke berminyak  n ada parut jerawat . jerawat pun ade jgk tumbuh manje manje.. tapi tak nak lah ada any skin problem *oh i wish*

lately , nad suka tau search produk produk kecantikan . x kire lah kat fb ke , kat google ke .. ngan kawan kawan ke , sume nad cari ..

dan salah satu keburukan bila terlalu obses ni , nad jadi tak kesah pun melabur duit banyak mana asalkan dapat kulit yang nad nak .

hewww hewww ..

aku x kire , janji santek !

biasalah perempuan , sanggup berhabis kalau nak cantik. kan ?

jeles betul kalau terserempak dgn gurl gurl yang adew kulit mulus , suci ,bersih , bebas minyak dan jerawat kat shopping mall atau kat mane mane ..

kadang kadang tak berkelip tengok . kalah pulak org lelaki .. tapi tulah , baru kite yg perempuan tengok . tu pun dah geram . kalau lelaki yg tengok ?? hooooo... terpikatzzzz

apa apa pun skg ni memang nad sedang berusaha utk mencantikkan kulit muka . never give up , nak try aje sume produk yg nad rasa bagus dan tak memudaratkan kesihatan . yang penting adew cop KKM yew !

kalau nak makan ubat pil ke , minuman ke , hati hati jgk tau kawan kawan . takut nanti boleh dapatkan negatif side effect kpd buah pinggang dan organ dalaman yang lain ..

nak cantik mesti kira soal kesihatan jgk .. jgn main redah je , selidik dulu produk yg kita nak guna tu ..oke ?

p/s : ada sape sape nak share produk yang bagus dgn masalah nad ni tak ? ngeee =D

suke tgok muke kak siti kitew wlpn tanpa mekap. santek ! psst : teringin jugok nak pakai crown besor gitu time sanding nanti.

6 comments:

Anum said...

comelnya siti

nanieybarnieylurviey said...

same goes to me dear... still looking the best product yg perfect utk my skin.. letih jgk nk cri yg sesuai..

Cik Zaniff said...

penah ty Catalyst x..
tengok cm ok jew..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh da dekat ke majlis ni?=p

xleh nk share lah nad, sbb saye xkai pape produk,hihihi

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tengs dear atas doa (^___^)

moga yang terbaik untuk kamu jugak ye (^___^)

Nadiah_Rahman said...

tq semua .. nad still cari yang better utk kulit ni =)

Get widget here