THANX MY FOLLOWERS =)

Friday, November 16, 2012

ADA ORANG BOLEH TOLONG AJAR X ?

nad nak mintak tunjuk ajar macam mana nak tag nama rakan blogger di ruangan komen supaya blogger tu tahu kita dah balas komen pada post tu ye ? nad x reti lah .. hehe..

sape sape boleh tolong ajar ? 

*sambil buat muke cute nie*


9 comments:

hananhadila said...

kalo kite tag name blogger laen at ruangan komen , blogger tu x akan tahu jugak :)

Nadiah_Rahman said...

diorang tahu sis , nad pernah dapat 1 comment to be moderation . lil sis tu tag nama nad kat ruangan komen dia .. sbb nad ada komen post dia. so bila die rep , nad tahu lah dia dah rep kat komen pd post tu..

D i n said...

follow coment by email kot...kalau tag kt blog tkkan kluar notification mcm fb pun :3

Nadiah_Rahman said...

yeke..

nunnaly said...

salam, setahu sy lau kita tag kat belog, ia tak naik comment to be moderate. hurm, nad, y dun u ask lil sis tu. maybe dia tahu? *wink2*

btw, anda dijemput utk menyertai megagiveaway by me. :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

kebiasaannya, kakak cek thru e-mail jer... ^_^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

alalla cutenye,,em saye tak tahu, tp sebuk nk komen sini,kekekeke

zan said...

salam,nak tumpang belajar juga ni.boleh2,,.

Nadiah_Rahman said...

haha , nanti kite blajar sesame k... tq kawan kawan lain .. nad x reti , tgh blajar lg berblogging =)

Get widget here