THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, November 11, 2012

SELAMAT PAGI ISNIN

TAYANGAN MUKA DI PAGI HARI .

ISNIN .

sangat sangat malas nak pergi kerja , nak drive ke tempat kerja , nak gosok uniform n nak bangun pagi .

tu lah hari Isnin .

bangun pukul 0620H , gosok baju uniform sementara tunggu bilik air kosong .

muke sangat penuh dengan stool-stool malam tadi .

pergi kerja x mekap *dalam proses mengecutkan jerawat yang tumboh*

ingat hari ni jalan jem macam hari-hari biasa , tapi lengang semacam je .

baru teringat esok deepavali . mesti ramai orang ambil cuti hari ni .

x jadi nak ambil jalan short cut yang penuh dengan traffic light .

wehuuu , jalan sangat lengang !

boleh sampai tempat kerja dalam pukul 0730H !

kalau hari hari macam ni kan best , x payah nak menghadap jalan sesak .

ohh i wish dapat rumah yang dekat dengan tempat kerja .

kalau hari hari pun hadap jem , stress .

mata mengantuk lagi . semalam sampai rumah dari Seremban pukul 9 lebih . nasib baik jalan x havoc .

malam ni boleh balas dendam lama lama kat dalam bilik tido . esok cuti , yeyyy !!

2 comments:

Siti Saleha said...

Dulu akak pun sama hari-hari mengadap jem. Sangat jemu dan stres.. Syukur skang di keje kat pekan kecil dan duduk dalam kuarters yang tentu-tentunya dalam pagar yang sama tempat kerja.

Nadiah_Rahman said...

tu la kak , nyesal plak dulu mtk keje kt area k.l .. sgt havoc n stress . trf hidup tggi n byk duit pakai . adoyai

Get widget here