THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, November 11, 2012

GRADUATION DAY .

 oke , dah sebulan lepas nad grad . 
baru hari ni hapdet cite kan ? 
selalu lambat hapdet  , tu lah nad .

14/10/12 5 hari lepas nad balik dari korea terus fly ke perak . KOLEJ KESIHATAN BERSEKUTU SULTAN AZLAN SHAH , ULU KINTA  utk majlis graduation . 

yang sadisnye , nad pergi sorang-sorang aje . mom and sibling x dapat pergi . jadi semangat nak pakai jubah konvo punye pasal nad pergi lah jgk utk merasa naik stage , ambil sijil , gmbar kenangan  time konvo and jumpa kawan kawan baik masa kt kolej dulu . yela , bukan senang kan nak jumpa ramai ramai lepas dah kerja . masing-masing bz sokmo .

*keluar dah bahasa pantai timur kiterr

tunang tersayang tak dapat nak ikut sebab dia nak exam . sekarang dia tengah sambung blajar . jadi tak pe lah , faham jelah dengan situasi masing masing . 

 nad drive dari k.l ke ipoh dengan housemate . drive malam pulak tu . masa tu jangan cakap lah , sejam stuck dalam jem dekat jalan duta . nasib baik driving sambil borak borak dengan hazimah . so x lah mengantuk sangat . maklum lah lepas balik keja tak rest dulu then after maghrib terus bertolak .

stay dekat ipoh then esok petang pergi KSKB untuk register dan rehearsal . 

petang ahad tu terus konvo . 

sedih jgk sbb tengok kawan kawan pergi dengan family , dengan tunang ,dengan husband . tp kitew sowang sowang je . 

tak ape lah , nasib baik la ade hazimah .

walaupun sedikit sedih , tapi happy coz boleh jumpa balik kawan kawan rapat masa study dulu . 

^_^

comel x bunge nad ?

ni lah housemate nad , hazimah

best fwenzza mase kat kolej . cik yuyu n yu hahn tak ada .

kawan gile gile dulu .

a part of members 01/09




9 comments:

Siti Saleha said...

Tahniah Nad @~@. Cek Ya tumpang bangga.

Nadiah_Rahman said...

tq kak @Siti Saleha =)

SURIA AMANDA said...

congrats nad...

Nadiah_Rahman said...

tq kak suria =)

NIA SI DRUMSTICK said...

congratzzz nad..semoga berjaya n bahagia selalu..

Nadiah_Rahman said...

tq nia =)

NoEn said...

tahniah nad

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah ye,hehe wlapon family n tunang xdpt dtg, tp mereka doakan dr jauh tu=)

Nadiah_Rahman said...

tq noen n shahfeza :-)

Get widget here