THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, November 12, 2012

CAN'T WAIT MY PEPLUM !

kurung peplum , femes kan sekarang ni.

teringin jgk nak ada satu sbgai koleksi nad.

oke , nad mengaku kat rumah ni dah berlambak lambak baju . tu pun jarang pakai . kerja beruniform sangat tak best !!

dulu , berangan angan nak kerja opis . boleh la pakai high heel , baju santek santek and mekap mekap.

tp tu adalah dulu , sekarang ni pakai baju putih ajo.

kalau mekap pun sekejap je bertahan , x lama lps tu dah cair dek peluh keletihan. kasut? pakai kasut tali mcm budak sekolah rendah yg kaler putih tu je.

senang nak berjimba jimba dlm klinik.

sadis kan?

tp seyes la , terlampau byk baju kat rumah sampai baru ni nad ada kumpulkan baju yg nad jrg guna utk sedekahkan kat orang yg kurang mampu.

sebelum ni pun nad dah pernah bagi . yg mana sangat buruk tu nad bakar aje. tak tergamak plk nak bg kat org.

continue balek cite sal peplum kurung tu.
nad ade order satu baju peplum dkt dalzbuttoncraft . korang tengok lah..
tp nad xnk bgtau yg ,ana satu nad tempah. hehe.
x sabar nak tunggu dorang siapkan !
design baju dalzbutton ni mmg comel lah , nampak mcm budak budak.

disebabkan ramai org cakap nad ni bgaya mcm org yg berumur 24 , 25 , sbb tu nad nak transform cikit style nad ni.

xmau la npk lg tua dr usia , nad baru 22 oke ?!

peplum kurung ni santek kan?

lagi nice kalau nad ni tinggi lampai n kurus .
tp apekan daya , dah kemetot mcm ni , chubby plk.

*oh my body.

takpo , sedang berusaha kuruskan badan oke.

korang rasa kan , peplum kurung ni sesuai tak dipakai oleh mereka yg berbadan ++ ?

sebab ada kawan nad ni , dia suka sgt kt peplum.
tp ada kawan dia cakap dia xsesuai pakai peplum coz badan ++. sadis kan.

*terlalu jujur , ikhlas dan sgt mbantu kawan dia tu.

oke lah , jum lyn gambar peplum yg nad xurik dari google.

lawa lawa , rasa nak tempah satu lg !

*oh my nafsu !!




3 comments:

Siti Saleha said...

MEsti cantik Nad pakai...Cubala, Beli yg murah2 jer dulu... Klu x sesuai x la ralat sgt.

Nor Idayu Abd Rahman said...

Teringin juga nak ada 1.. Teringin nak jual juga design ni.. ^_^

Nadiah_Rahman said...

Stit saleha : nad da order satu, nti da dpt bole nad up pic :-)

Nor idayu : jum la tmph jgk, mmg lawa design ni :-)

Get widget here