THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, November 12, 2012

RINDU PADA ZAMAN ITU

zaman jadi student , waktu paling best dlm hidup.
byk suka duka yg dilalui bsama kawan kawan.
bila dh kerja ni  mmg susah nak berjumpa. masing masing sibuk dgn urusan sendiri. tak kurang jg yg dah jadi wife org.

waktu student dulu , kumpul ramai ramai dalam satu bilik.
kadang kadang tengok cerita korea sambil berselimut .
masing masing tak mandi. tp xde sape kesah.

selalu buat meggi 2 paket kongsi ramai ramai.
cilok cili kecik puan ana makan sambil klua air mata sbb pedas.

tu time elaun x dapat.

time elaun masuk , buking kereta , pergi jln jln round k.b.
atau set tempat piknik , pergi ramai ramai.

time hujung minggu , hidup tak sunyi sbb ada kawan kawan di sekeliling.

berbeza bila dah kerja , sangat boring.
duk dkt rumah waktu cuti camni , sorang sorang aje sambil layan fesbuk.

sangat sunyi.

seyes, tlalu rindukan kawan kawan kolej dulu.


6 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

saye rindu zmn sekolah saye wktu stpm dulu,, bes aje,,kwn2 pon sporting,,skrg dah kt u lagi jumpe mcm2 jenis kwn, xsyok sgt

Arra Ahmad said...

teringat kan??erm.bestnya

Siti Saleha said...

Betul zaman belajar dulu memang paling best. Bila nak banding alam kerja nie. X pe semua tu dah jadi kenangan yg paling indah...

Nadiah_Rahman said...

norshahfeza : lain tmpt lain prgai kwn kn..? Tp seyes best time study.

K.ara : aah tingat. Bile ntah boleh reunion ramai2 kn.

Siti sakeha : yup btul tu.. Kngn pling best dlm hidup :-)

Cik Zaiey said...

rndu jgk..huhu

Nadiah_Rahman said...

rendu sesangat ..huuuu

Get widget here