THANX MY FOLLOWERS =)

Thursday, November 15, 2012

LAPPY ROSAK , TAB HAMPEH.

itulah naseb . di kala memerlukan khidmat laptopku , boleh plk die bt hal.

mungkin merajuk dgn nad sbb dah lama x guna die.

*ok, bg kata ganti laptop ''die''. cekgu cekgu jgn mrh ye . hehe.

sejak ade tab ni laptop dah jarang pkai. * habis madu , sepah di buang .

tp time nad pakai boleh pulak nak rosak.

cerita hari tu , baru je bersemangat nak upload gambar gi korea kt dlm fesbuk.

tiba tiba plk die jd hang . lastly bile on balik, terus kuar tulisan byk byk mcm ni


hantar pergi kedai , org tu kate hard disk rosak.

ummm.

so kena tukar hard disk baru.

file dlm lappy semua tak dpt diselamatkan.

thats mean semua gambar gambar n cerita dlm tu tak dpt balik !!

omg , tak boleh menerima hakikat tersebut.

ambil balik kat kedai tanpa baik pulih.

ingat nak try fix kat kedai lain , mana tau kot kot boleh dpt balik file tu.

semua gambar kenangan kat dalam lappy tu.

humm.. sedih...

tu cerita lappy.

ini cerita tablet plk.

masa beli tab ni ingatkan best sgt , tp tak pun.

touch screen ni a bit diff jgk.

lain yg ditekan , lain yg keluaq . sakit ati !

kalau nak berblog mmg x best coz lg pantas guna lappy .

act , nad baru je nak aktif berblog balik. tp lappy plk dah sakit.

agak terbantut lah di situ.

sekarang pun lambat je reply comment kawan kawan.

sorry ye , nanti nad kunjung blog korang n reply balik comment semua.

jgn slh fhm yg nad ni sombong plk tau..

nanti nad akan reply dan BW  balik . 

=)

6 comments:

deqjamucuxx said...

untung la ada taab..untung laaaaa

btw, knpa tak backup segala yang syg tu kat pndrive ke.. :)

D i n said...

kalau btl hard disk rosak tuar je tapi hard disk lama kena amik balik sbb mngkin data masih ada kat dalam .

Nadiah_Rahman said...
This comment has been removed by the author.
Nadiah_Rahman said...

deqja : tak terletak plak kt dlm pendrive .. hummm...

din : ea ke..mknenye ade harapan lagi lah utk dptkn blik file dlm tu ?

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sedihnya kalau gmba tak dpt diselamatkan,,penah tjadi kt saye,,huhuh dhla byk kenangan

Nadiah_Rahman said...

tu lah , mmg sedih n nak g cari kedai lain...

Get widget here