THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, December 3, 2012

sane sini cakap pasal TABITA .


 urm , okey ke produk TABITA SKINCARE nie ?
ade x kawan kawan yang pernah try atau sedang memakainya sekarang ?

macam interested je nak pakai , x kisah lah harge mahal , asalkan berbaloi.

nad da search byk web , blog n fesbuk . macam betul betul berkesan aje.. tp kena hati hati dgn yang fake lah , kalau terbeli yg fake memang rosak muke nanti.

kalau korang ada pengalaman or ada kawan kawan yang guna scincare ni harap share kat ruangan komen. tq =)

3 comments:

Anum said...

oo baru saya tau

Amanda Suria said...

kat sidebar akk tu ada dealer tabita..cer cari blog Peej Burhan, dia mmg dealer utk ori produk tabita...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tulah mane2 pun cite sal tabita ni, tp de sorg membe ni jual, bile kite da kenal muke die cane kn, rase cm xpcaye, sbb die edit gambar jek,rupa sebenar x mcmtu,hihi xtwulah org lain kn

Get widget here