THANX MY FOLLOWERS =)

Friday, December 21, 2012

HILANGKAN 10-SEN DI PD

td nad baru je update pasal nurses night hari sabtu lepas , keesokan harinye , nad ngan housmate (zimah) gedik gedik g eat air kat port dickson lak..

Sesi menggelapkan kolit badan n muke kat PD mmg best . sebonar bonarnyo eden x plan pon nak g PD ni . disebabkan due due orang dah tersumbat kat umah , tibe tibe jgk la terkenang kenangkan PD , jd terus ajak zimah g merendek kat sane..die pon on je. naseb bek awal pagi dah bangun , jd terus siap siap g PD .

dalam kol 9.15 kite org gerak ke PD .dalam kol 11 getu la sampai kat sane..naseb bek nad tau jalan.. g PD pun x cakap kat sesape.. dah balik baru calling calling abg yg duk kt sendayan sbb nak singgah umah die.. kikikiki..




sbnrnye jgk , x plan pon nak g mandi mande kat sane . cume ade lah standby baju utk mandi . keinginan nak bermandi mande tu mmg xdek pon. tp lepas sampai jek terus berkobar kobar  nak tuko baju..

dah sampai pun tengahari , parking mmg full giler .org memang ramai pun , tambah tambah cuti sekolah.. lagi lah full... lastly dpt parking tepi jalan . ahh , xpe lah , leh bakar lemak sikit jalan jauh tuk ke pantai . yedak..sejak bkerje ni dah manjekan sangat nampaknye lemak kat badan nie. hihi.

lepas tukar tukar baju , hari pun da tengahari . sangat panasssssss . merelakan aje kulit ni dibakar oleh matehari . dalam hati nanesss , golapla eden ....~~

1st skali kiteorang main side kick.. sblm naik tu mmg tgok org len main , best jek... sekali dah naik , jeritan aku yg paling kuat kt pantai tu..ade aku kesah.kikikiki..

best woo leh jerit jerit..hilang segale 10-sennan n masalah yg hader... tp seyes la sakit giler tangan dok pegang pelampung tu.tak pegang karang tercampak kau dalam laut.. eeeee , aku paling takut mandi laut.sbb takut ngan air yg dalam , plus gelap x nampak dasar. huuii , meremang bulu bulu yg hader. tp gatey jgk nak main kt laut. cammane tu ?? bagus lah due due orang takot air.

lepas naik side kick tu , abg yg keje bawak bawak bot tu ajak g snorkelling. jadi kiteorg pon on jela..ngade ngade sangat.. padahal due due takot air. kiteorang g kat tanjung tuan . boleh la tengok tengok ikan kat situ...mula mula nak turun dalam air tu kemain lagi takot , sabor jela abg due org tu melayan kiteorg.. hihi... tapi da lame lame best pulak..

oke la , dari tengahari sampai lewat petang dok berendam dalam air laut sampai dah terlebih sodium dalam badan. sedap woo teguk air masin . bukan selalu berminat nak mandi pantai ni.. last pon ntah umor bape tahun..

xbyk gmbar yg kiteorg amek , sbb xdek cameramen yg sudi jadi photographer kiteorg.. mase snorkeling tu pon seb bek abg tu tolong amekkan gune hp die.. hihi..






6 comments:

Anum said...

syoknya PD..
heheh

Nadiah_Rahman said...

YUP SIS , SYOK JGK =)

SURIA AMANDA said...

x ckp pun..akak pun pi PD last week tp x pi mandi pun..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah tadi ingt hilang sepuloh sen tau,,rupenye tension,,hahaha,,

wah syoklah nad g pd,,saye xpenah smpai lagik

Nadiah_Rahman said...

kalau ade planning nk ke pd nti bgtau la nad k..:-)

Deena Yahya said...

menarik ni...blh akk bawak anak2 cuti sekolah PD..sambil menyelam minum air..

Get widget here