THANX MY FOLLOWERS =)

Thursday, October 13, 2011

setiap perubahan xkan disedari oleh diri sendiri, yg merasainya adalah org lain.

kenapa manusia cpt brubah??
knp mule2 kenal/couple  je rase bahagia tu tercipta..??
kenapa org yg aku kenal semua akan berubah????
kenapa????
salah aku ker?????!!!!!!
mlm nie,aku tulis entry ni dlm linangan air mata...
even walau seorg kawan,
aku trase kehilangan..
n aku dpt rase dia menjauhkn diri dr aku...
dlu,
mase mule2 kenal..
hilang sekejap pon xboleh..
talifon ayik2 bbunyi mesej masuk...
ym bagai nak rak..
smpai da xsedar subuh ..
tp lame2 ,
sume da xmcm dlu...
lame2,
mesej pon da kurang..
walau sebz mane pon aku,
kalau ade time free,
akan ttp ade mase utk org yg aku rase ,
boleh bt aku gembira...
walau pnt mcm mane pon,
akan ttp ade mase nk lyn dia..
tp bila da lame2 ,
xde lagi da gurau senda..
da xde da senyuman2 terukir..
biar hanya sebagai seorg KAWAN,
makin lame,aku rasa makin kehilangan...
sbb dia pernah menjadi org yg paling rapat dgn aku....
da lame aku x rapat dgn sape2...
n yup, perubahan diri sendiri kite x perasan
org lain yg akan perasan..
mgkin,
pd dia,
dia xberubah ape2..
xde ape yg beza dri dlu..
tp,
org lain yg akan rasa..
yes,
aku da pnh knl ramai org..
n setiap alasan yg dberi bile jd mcm ni..
adalah BZ.
n sincerely,
sejak aku kenal dia,
hari2 aku rase happy je..
dari situ lame2 timbul rase syg..
sbb hati ni mdh myayangi ,
n rase ni xle nak d elakkan bile da rapat dgn sum1..
mgkin perangai aku yg buat org cepat berubah dgn aku..
suke assume mcm2..
suke merajuk..
suke mrh..
suke bt hal..
tp sebenarnyer..
aku nakkan perhatian..
walaupun sebagai seorg kawan..
yg mungkin pd aku kwn rapat..
tp aku tersalah..
aku salah bile aku terlalu mengharapkan seseorang..
n bile da jd mcm ni,
kecewa.

mood : sedih sangat2.

bialah dia nak bace entry aku ni, aku xkesah.. mgkin aku yg sensitif..
n selalunya jawapan yg aku dpt adalah 'assume'.

jgn tanya knp aku menjauhkan diri ..
sbb aku tau , there's sum1 can give u a smile..
im not assume,but i can feel it.. this is truth right??

n aku ingt lagi ayat nie..

kalau awk happy,sy happy...kalau sy happy,awk happy.
kite happy2 je.

skg sy sedih, awk sedih ke??
x..
awk ckp sy assume.

...seronok dpt kenal dgn awk. da lame sy xhappy ,xsenyum n gelak2 .trima kasih sgt2 sbb pernah buat sy rasa happy . sy minta maaf atas semua kesalahan sy slame kite pernah rapat dulu.. =)

dlm ati,tuhan je yg tahu betapa aku rasa sunyi coz da xde org yg boleh bt aku senyum n gelak tiap2 ari  . bila da jd mcm ni, rase desperate pulak nak cari sum1 tuk jd pengganti .

small liver.

(-_-)

4 comments:

Anonymous said...

Sometimes we just have to accept that people are going to stay in our hearts even when they don't stay in our lives.

MiZz Diyaa said...

agreed. thanxx ~! =)

Anonymous said...

most welcome.sayang dan cinta tak boleh dipaksa.tak boleh nak salahkan seseorang kalau mereka tak sayang atau cinta kita macam kita sayang & cintakan dia.selamat mencari cinta sejati :)

MiZz Diyaa said...

yea.. xmemaksa n x dipaksa..bir masa je yg tentukan ^_^

Get widget here