THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, September 29, 2013

love ; caring ada makna .

Entry kali ni pasal love setori jugek.. harap tak bosan la readers sekalian alam. eh , blog aku kan suke aku nak tulis ape.

Tak nafi lah , abg memang caring . Especially sal ubat2 nie . Lau sakit suh jugak makan ubat. Tanye dah makan ke belum . Kalau aku cakap x makan . Lupe . Malas . Mesti dia cakap nak sembuh ke xnak ??

Oke , saye yang menurut perintah . dengan muke bersalah p la telan ubat jugak. Dari kena dgr die bleter . X sanggup mak nokkkk.....


Selalu typo.



Macam tajuk entry ni lah , caring ade makne . Slalu tanye dah makan lom acid folic.. takot sgt x makan yek... nak buat camne dah orang request baby ekspress pas nikah nanti.. tu kate..caring ade makne..haha.. 
Sebenarnye aku nak lambat cikit . Kalau boleh biar baby made in honeymoon nanti.  aku kan nak nikah bln 11..sanding umah aku n dia bulan 1 dan honeymoon bulan 2 tahun depan.x nak la nanti dalam kesibukan nak buat majlis aku sibuk melayan ke-morning-an sickness .tp bila pk pk balik rasa takot pulak.. plan sangat nanti x dapat pulak kan . Lagipun tengok kawan2 yang mana dah kawin tapi x dpt2 tu rasa kesian pulak..aku x nak jadi camtu.. kalau blh nak baby jugak..uwaaa... tp mcm2 mane pun atas rezeki masing2 kan.. insha Allah kena usaha lebih.. oppss... 

4 comments:

Sya Mimie said...

kita pun nikah bulan 11 ni jgk.. 02 nov.. :)
awk bila?
waaa, dah mkan asid folic eh.. kta xlagi.. nak ambik.. tp nk tnggu en.tunang datang dlu... nk minta dia tmankan..hehe

Nadiah_Rahman said...

oh yeke..sy 15.11.. selamat pgntin baru k.. ^_^

aah da start mkn dlm 1week lebih mcm tu la... beli la kat farmasi biasa pun ade..satu papan 80sen.. jimat..x perlu bel;i yang sebotol 30ringgit tu..tp depends la nak yg mana satu.. ^_^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh org dah sayang n nk sehidup smati haruslah caring =) papepon tahniah k,,moge dpermudahkan sgale urusan

Nadiah_Rahman said...

maceh shahfeza...

Get widget here