THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, March 11, 2012

Segmen:Aku Ada Blog



 oke , ni segmen yg ke 3 aku join bersempena hari ahad nie . mari kite lebih saling mengenali dan saje nak promot2 blog yg tak seberapa nie kepada kamu-kamu semua .

selamat berkenalan yea .

^____^

a. Nama samaran..
nadeeya diyaa / mizz diyaa.

b. Nama blog..
i'm not a girl,not yet a women.

c. Url blog..
hemzterholikz90.blogspot.com

d. Usia blog..
 start bikin ini blog september 2010. berblogging stakat suam-suam kuku dan tak rajin sangat nak update story . ehe.

yea , ini lah blog aku . act ,  aku x aktif berblogging dan banyak hal yang aku tak tahu pasal dunia blogging. bila ada mood ber-blogging , time tu memang aku rajin BW dan follow blogger2 yang ada. sibuk dengan hal-hal seharian pun membuatkan aku tak berapa nak bagi kasih-sayang pada blog aku ni. bagi aku , aku tak berapa kesah pasal berapa banyak follower dan reader sbb blog aku ni tak lah special pon .
nak jadi 'fofuler'?? opkos tak . tak larat aku nak hadap lappy 24/7 . ber-blogging sekadar mengisi masa lapang sambil menambah kenalan sahaja . -ini pendapat bagi diri aku-

tapi , bila ada blogger yang sudi nak follow dan read my blog , i really appreciate it . lastly aku cuma nak cakap , selamat berkenalan kepada semua rakan-rakan blogger .

^_____^

4 comments:

Pka Rahim said...

hi! pka dari segmen yg sama.
jemput singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

Patrick Star said...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

--> Blog Rilek-Rilek <--

P#eoniX said...

datg dari segmen yang same...salam kenal...

nadeeya diyaa said...

tahnx semua.. sy dah follow kamu semua tau.. salam kenal jg ^_^

Get widget here