THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, March 12, 2012

aku jadik pemenang saguhati ke tujuh ?? eheee..


seperti yang korang da sedia maklum , aku kan da join satu contest dari cik kira iaitu contest awesome picture by cik kira di sini . jadi tadi aku dpt comment dari cik kira yg die da pilih pemenang . dup dap dup dap jantung nak tunggu page die loading . bile da seap loading cepat-cepat scroll down . tup-tup nampak gambar aku . haha . tekezutt i .. dapat saguhati ke-7 youu tau?? (sambil melompat - lompat atas katil) hehe.. it's okey , hadiah yg aku dapat best jgk.. edit blog yg aku suke skali coz aku ni memang pemalas nak cari tutorial n edit2 blog nie. ahaha.. (bolehla tolong cantekkan blog sy yea) ^__^

jadi aku nak ucapkan terima kaseh byk2 pada para juri dan penganjur yg da pilih pic aku nie . xsia-sia aku geledah folder2 gambar yang belambak tu .. thanxx all .. ^__^

PEMENANG SAGUHATI KETUJUH :

RM5 TOPUP + 1 TUDUNG BAWAL PLAIN + 1 HEADER + EDIT BLOG + 1 DOODLE + 1 BANNER + 1 CURSOR




2 comments:

aReLaN said...

congrats!!!no 7 pon dh ok pe hadiah dia.

nadeeya diyaa said...

tq .. aah.. syukur2.. =)

Get widget here