THANX MY FOLLOWERS =)

Thursday, March 15, 2012

i'm going to terengganu .

caitt ~!! bt per ade gmbar yu hahn neh ?? haha , rendu kt ko kot nti . lalalaaaa =P


salam n hai semua..

3pm nanti aku akan berangkat p terengganu utk E-day kwn sekolej aku , azmira n tunangnyer fitri.. dulu aku pernah story di SINI .. Ingat lagi x?? (pasan macam korang pernah bace jek..aku kan x femes) hehe..

nak bertunang dah dorang nie... aku tumpang hepi la bg kedue2 membe aku nie.. =)

so , esok majlis berlangsung . harap2 ade transport la nak pergi rumah mira kat batu rakit..

memandangkan aku menumpang kaseh di rumah cik yu hahn ni utk beberapa hari di kuala berang , agak jauh jgak la nak ke batu rakit tu..

so , baru balik dari pergi beli tiket , jadi tunggu my mom memasak kat dapor tu dulu.. pas makan-makan nanti dalam >2pm baru g ke terminal makmur..

journey amek masa 3-4 jam jugak lah... about >6pm i'll arrive .. ( itu pon kalau bas x lambat , jalan x jem, driver x lembab n bas x rosak. )

jadi , doakan aku selamat pergi selamat balik semula ke kuantan nanti la yer??

maybe last gathering la kot kali ni boleh jumpe cik yu hahn sblm die berangkat ke SABAH.. nti da jadi mek sabahan da die.. hehe..

oke ler guys/girls.. wa out dolu . nanti wa update la story ke sana .. ( cewah.. wa..wa la pulak..tiru yana samsudin la tuh.. kan aku same comel dgn die.. aww !! mate ke atas tgn d bahu)

lalalalaaaalaaaalaaaa ~~~~~

5 comments:

Adelia Amedei said...

artikel menarik
salam kenal.

eh, follow my blog http://millivanilo.blogspot.com/

thanks
salam

nadeeya diyaa said...

tq adelia .. oke , i will . ^_^

P#eoniX said...

muke cam adek beradik jer...n'way...salam kenal...

CikFi said...

si penulis entry ni bile plak nak tunang>? ^_^ done follow u

nadeeya diyaa said...

phoenix nak dkt2 da muke kot.hahaha...

cikfi ..ehe , hjg tahun ..maybe. heheh.. ^_^

Get widget here