THANX MY FOLLOWERS =)

Tuesday, January 4, 2011

~`my 20TH bEsDaY n pReSeNt..~`


21 disember 2010 genapla umo aku yang ke 20 taon...
.
seda x seda da 20 taon da aku idup kat atas dunia ni...

n da agak banyak peristiwa2 pahit n manis yg da pernah terjadi pada aku...

n aku pon xtaw ape pulak peristiwa yang akan terjadi pada masa akan datang...

adakah pahit..??

adakah manis..??

aku tawakal je...

um...besday kali ni aku dapat banyak jgk adiah ..

n dapat celebrate kat teluk cempedak wif my family...

nway, luv u all....!!

(^_^)



present nie aku dapat dari mini..aku memang da lame na cari tabung katak yang macam nie..sebelom nie aku menabung dlm bekas coklat je..mcm taw2 je aku na tabung..pas nie boley la aku menabung dgn lebey bersemangat .. haha  (^_^)

yang ni lak hayu bagi ...die kate da jemu makan kek utk taon nie,so dorang bg hadiah je la sebagai ganti... 



ni biela bagi..

perfume ni my sis ( k.mun)  yg bagi....wangi taww...long lasting agy...mcm iklan yg sharifah amani tu laaa..~~


yg nie adiah dari my sis (k.ana)..aku yg pilih baju nie n die tukang bayar jek..(untung jadi adik bongsu nih) hahaha..

memecahkan tradisi dlm menyambut besday yg sebelum2 ni dgn adiah eskrem cornetto (triple chocolate & brownie tiramisu) dr dini,huda,yu,wani n yuyu..dorang kate da jemu makan kek..naseb bek aku kempunan na mkn eskrem hari tu.. (^_^)

yg ni kundow baru bagi semalam (4/1/11)...die kate da lame die na bg tp die malu...haha..na malu ape la dgn aku..mcm la xbese kan..nice photo frame..n i like it..! thanx dear.. (^_^)

ni la antara adiah2 yg aku da dapat utk besday aku...n yg best skali black forest cake dr secret recipe yg ditaja oleh abg + mak aku..thanxxx... :)  ( utk gambar yang lagi byk u'r welcome to view my facebook  album to see it) lastly,thanx to all my fren coz ssh payah belikan aku adiah n xlupe kpd sume yg da wish besday aku..i'll keep it safely n nicely till i die.. :)

 * i'm still waiting 4 another present from azizi mustaffar..haaa...da promise kat aku,sti la kene bg..n ntah taon bile ko na pos kat aku nie.?? .da bjanggut da aku tunggu nih.. ( waiting..waiting..n waiting..)





1 comment:

chubby said...

Cmey hdiah... beruntung yea nad ad kwan n fmily yg sentisa ingat.. aper pom. mgkin dah terlwat untk ak ucap hr jadi.. slamt ulag thun hr jd. mga thun nie d murahkan rzki.. amin... :)

Get widget here