THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, April 27, 2014

plan for cuti cuti lagi..

yey..may is coming soon.. cant wait for another hubby n wifey vacay..
plan nak pergi bulan 6 , tapi hubby n wifey ni bz dgn kerja masing2 kan , jadi husband cakap pergi awal bulan 5 jelah..kebetulan dia dpt vonusss.. ekekeke (gelak jahat)

apa lagi,sesi mengepau hubby aku la.. ;D

location : cameron highland
stay period : 3d2n
stay : agrohighlands and chalet

ni la agrohighland and chalet..lepas puas cari yang murah murah kan,dpt la bilik ni..dah pon di-booking. tujuan utama ke cameron sebab baby ni nak makan strawberi je..jadi haruslah fokus kepada benda2 yang berunsur strawberi ye kawan kawan..takut baby merajuk..nanti tak daya nak kesat air liur die yg meleleh je..haha..
yang best nye tempat ni memang dalam kebun strawberi..buka je pintu bilik dah nampak strawberi..mau rambang mate aku nanti..

pics dr blogger
aku craving sangat benda dua ni..last pergi cameron ade lah dalam 4 tahun lepas..travel dengan kakak aku.. memang super yummy lah..harus lah bawa hubby aku pergi big red starwberry utk rasa benda alah ni...

harap-harap time pergi nanti ada lah hujan sikit sikit kat sana..baru sejuk n nyaman je. yang aku tau,cuaca kat sana sekarang ni panas,x payah dah pakai sweater macam zaman aku tinggal dgn family kat sana dulu.. ade lah dalam 5 tahun aku se-family tinggal kat sana sbb ikut ayah kerja sane..

tapi kali ni pergi dgn hubby,mesti lagi best.. nway,thanx to hubby coz ikut kehendak isterinya ni..

ayat yang dia bagi kat aku n buat aku sayang kat dia , dia pernah cakap  

''selagi abg mampu abg tunaikan n abg akan usaha utk sayang''

love u so much hubby.. selalu je ikut keinginan isteri dia nie..

oke,next entry aku update pasai vacay sepanjang kat sana nanti yek.!

p/s : vacay ke bali hari tu tak hapdate lg,sabo yek..


Get widget here