THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, April 28, 2014

orang berbadan kecil lagi cepat perut membesar yek ??

i just curious about something. always thinking in my mind. and asking why why why.. haha..

walaupun gestation dah masuk 5bulan lebih but perut still cute lagi.. x berapa nak nampak.. tapi tengok kawan kawan yg berbadan kecil molek,baru masuk 4 bulan perut mak aii dah maju kehadapan..maybe morning sickness aku teruk sangat kot,perut dan badan pon x berkembang dgn jayanya..hehe

tapi ade jugak baiknye,tak lah lelah sgt aku nak bawak perut besar besar kan..
mungkin dah 7@8 bulan pregnancy nanti baru perut ni nak berkembang terus maju ke hadapan..ade orang start bulan ke 7 baru betul2 nampak perutnye..nampak sangat kapasiti perut anda besar..wakaka..tak kesah lah besar ke tak janji anak dalm kandungan sihat saje..muah..love u baby..and bapaknye.!

ok lah,ambik gambar sekeping dgn uniform preggy.. look cute..awww ! :D

Dah 22 hari x jumpa hubby.. x sabar nak tunjuk perut ni kat die..


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
anum singgah sekejap
sory x sempat nak baca entry
bz ngan thesis arghhhhhhh pening2

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
anum singgah sekejap
sory x sempat nak baca entry
bz ngan thesis arghhhhhhh pening2

Get widget here