THANX MY FOLLOWERS =)

Wednesday, April 16, 2014

pembawakan baby kot ????

3 4 hari ni rasa moody je, sebab rindu kat husband. gedik gedik rasanya nak jumpa . rindu.......... sob3.. ;(

dah tak dapat jumpa nak moody plk aku ni.. meragam plk perangai kan..pembawakan budak ni memang emosi kejap naik kejap turun. kesian kat husband..

sekarang ni, tahap rindu boleh tahan 2 minggu je, kalau lebih dari tu dah rasa lain mcm dah. mula la nak moody,nak merajuk..bls wasap pon pendek2..jadi xde mood nak borak mcm bese..walaupun husband dah pujuk.. bukan tak memahami,tp entah la kenapa perasaan mcm ni.. baby ni haaa yg rindu nak dengar suara abah die (nak salahkan baby pulak kan?) kalau dulu boleh jugak tahan tak jumpa lame lame. kurang kasih sayang..maybe ?? time preggy ni nak lebih perhatian ,nak banyak lagi manje2 kot dari husband. kihkih..

nasib baik baby ade teman ibu..kadang2 rasa dia gerak gerak,tendang tendang rasa seronok sikit hati ni..

mungkin sebab duduk kat kl ni sorang2.. lain lah kalau duduk serumah dgn ramai housemate,at least hujung minggu atau malam2 ade teman berborak ,gelak2 and ada teman nak ajak keluar..
faktor mempradispos rasanya.

tak apa lah,dah takde rezeki nak jumpa lagi.husband pon keje..

sabar jelah walaupun sedih.

sob3 T.T


Get widget here