THANX MY FOLLOWERS =)

Tuesday, January 15, 2013

-_-

buat masa sekarang ni , takde pape yg aku buat dgn penuh semangat..

n semangat aku dah lari x tau ke mana..

rasa nak lari jauh jauh dari hidup ni..

humm.. ketenangan msih belum fully aku rasakan..

kan bagus if ada someone yg boleh mengubat hati ni ..

tapi .. hanya kawan kawan yg mengenali aku je yg tahu aku ni mcm mana..

bukannya senang aku nak suke pade someone..

humm..hanye berserah je pd takdir.

-_-

1 comment:

Amanda Suria said...

chilled ok...banyakkan memenuhi masa ngan aktiviti dengan kawan2..insyaallah ikit sebanyak kesedihan tu akan hilang..

Get widget here