THANX MY FOLLOWERS =)

Sunday, April 17, 2011

DUSHHH ... DUSHH. . . .. DUSH . .... !! GOCOH . . . ? !! X profesional la yunk. . !!

AHAAHAHAHAHAHA..... ( jap2 na gelax banyak2 dulu ) 

ehemm2...sowie,x boley na tahan gelak la yunk....sbb hari nie sudah ade org yg bikin ati gua rase panas2 + suam2 kuku + sejuk2 sikit... == >> maknenyer ade org yg da buat pengakuan secara berani dgn mengatakan aku nie adalah seorg SENIOR yg BLAGAK SOMBONG.. !! 

huuuhhhh. . . . . !!!
pengakuan tu pun selepas ditanya secara DIRECT FACE TO FACE.mule2 die cam xnk nak ngaku n xnak cakap bila ditanyer oley miss yuyu + aku..so,bile da 'kecek2',baru nak ngaku yg die aim muke aku sbb die kate aku nie senior yg blagak n sombong start dr kami keje same kat wad 1 smpai la jumpe balik kat wad 28...(HAIPPPP..  .! aku xpena kacau die pon..katenyer dari segi body language aku die aim aku)

it's ok dear,aku boley trime pandangan die tuh..tp yg xbleh blarr bile die post status kt fesbuk die mgatakan aku nie xlayak jadi Stafnuz...haipppp. . . .! sodap mulut jah nak kata mcm tu..lau aku xlayak,aku xkan terpilih masuk utk jadi warga KOLEJ KEJURURAWATAN KUBANG KERIAN la babe....juz fikir la sdrik...

n then after miss yuyu blerber mcm2 (smpai xlarat telinge aku na dgr) <--- berdurasi 30 minit. die pun mtk maaf dulu coz da buat mcm tuh.n aku warning la jgk die sikit...aku ckp 'aku xkan kacau org selagi org xkacau aku'. (dlm nada yg still lagi berhemah...xmen la tengking2 babe) --->> so,aku harap die faham la kan maksud aku tu....

tp xpela kan,aku pun mls na gado2 ngan adik2 nie...kite sbg senior kene la bimbing adik2....mmg kalau org 'awam' xkenal aku,dorg aku ckp aku ni sombong..tp bile da kenal,korg taw la aku cane....(sory sbb aku nie kurang mesra alam bile dgn org yg dikire 'asing') dan aku bukanla seorg senior yg agak 'baik' dlm semua perkara.kdg2 garang tu ade jgk bile da tension..dan mmg da adat bila jadi student yg mengamalkan sistem SENIORITI,pasti akan ade perbalahan di antara senior - junior n sebaliknye n mcm2 lagi lah..

kalau na ikotkan untung,Korang kire bertuah sangat sbb dpt senior yg mcm kami nie...time kami sem 1,2,n 3 jgn harap la na duduk senang lenang..ade je keje senior suh buat.....tu belom dikire time kena sound dgn senior kat lam wad n rokol lagik....tgok senior je pun kami da kecut perot...na g mkn pun on time..korg ptt bsyukur sbb kami xbuat kat junior mcm tu..xnk korg rase ape yg kami rase...kami na suh korg buat keje pun kadang tu takut2..alih2 kami buat sdri..n then,yg xbleh blah skali lagi,junior pulak yg arah senior buat keje. . ! ( HAAAAAHHHH . . ?? !! )

well,masing2 da besar da kan...na ikotkan ati aku,marah tu mmg ade...tp bile dikire dgn umur aku yg da 'besar' ( besar ke..? oittt..! besar la...! lau kawen da boley branak aww.. . ! HAHA ) dan aku ni lagi awal 'makan garam' dari die,so aku abaikan jela sume tu....byk lagi yg perlu die tempuhi sblm duduk di tempat aku skg nie...mmg dunia kite sbg student pnh dgn liku2..dan die perlu belajar utk tidak menilai org dgn sekali imbas je..

da lah,penat woo biler ckp sal nie....byk lgi hal lain yg perlu difikir...so,skang..aku nak 'MENGEMPENKAN' diri utk kontes MATAKU GEMPAK tu lak..! haiiiippppppp . . . !! bile la owner page tuh nak register aku n yuyu nieh. . . ! da sibuk na kempen2 nie.....adessss. . . ! (*_#)   <---- jgn lupe LIKE  pic aku tu taww... hihi  :P

ngiiiAwwwwww . . . . . !! yeah,gocoh lagik... . ! gocoh lagik . . . .!!!!

2 comments:

faizura rahman said...

erk..junior sem mana ni? cari pasal nmpk~

MiZz Diyaa said...

k.fai tanyer zati n sure die taw . . xblh nak ckp kt sini..BAHAYER..hihi (^_^)

Get widget here