THANX MY FOLLOWERS =)

Wednesday, February 20, 2013

review : SIMPLYSITI CLEAR SOLUTION SIMPLIFY HD BB

semalam aku dok search la produk simplysiti kat tenet , pastu macam best je tau die punye bb cream . sebenarnye aku x pernah beli pon produk siti nie , tapi kalau rembat yg mak aku beli ade la. contohnye sblm ni mak aku ade beli lip liner n eyeshadow simplysiti , aku rembat . haha . last last mak aku tak pakai ape ape...

aku beli yang ini .

sebenarnye aku tengok kat tenet aku berminat nak beli yg simply 5 cream tu . tapi takdek. n ade aku tgok review dr blogger lain katenye yg simply 5 tu da di upgrade jadi hb bb cream ni ek ? ea ke? maap la aku x tau sangat sebenarnye produk siti ni . lgpon kalo alat alat mekap ni aku tau sikit sikit je. aku pon takdek g kursus mekap ke haper .

kawan kawan cakap produk siti ni mahei , tp bagi aku yg da keje ni , x de la mahei pon . aku beli rm31.90. ade blogger cakap lame jgk bole tahan satu tiub ni.sbb kalau nak gune dalam kuantiti yg sedikit pon da cukop.kite tgok aku bole pakai tahan brape lame. hihi.

tadik pagi , aku nak g keje dgn penuh semangat tenyeh bb cream ni kat muke . nak tau same ade betoi ke x ape yg blogger lain da review pasal produk . siap ade sorang mamat ni (die metroseksual) pakai bb cream siti ni n mmg die totally recommended produk ni utk dipakai.

tapi seyes mmg best rupenye hd bb cream ni . semalam mase aku dok tenyeh kat tangan aku gune tester kat watson tu aku tengok lawa aje . lgpon tahan lame. aku p selayang mall tu naik moto n kebetulan hujan manje manje turun. tapi bb cream yg menempek kt tangan aku tu still cantik mcm aku sapu td .tak terjejas dek air pon. jd kirenye kalau peluh peluh kt muke pon xkn ade efek bertampuk tampuk kt muke la kan?. aww, i like . jadi aku terus beli.

memandangkan susah sgt nak cari produk simplysiti ni aku ingat dpt gaji nanti nak p mall yg grand grand sikit . mane la tau complete produk simplysiti ni dijual kt situ. sbb produk simplysiti ni mmg susah nak restok balik. ni akak cashier watson yg bgtau .bukan aku reka cite. mase aku dok mencari cari produk ni pon yg acne punye memang tinggal satu due jenis je. abess .

panjang pulak cite , tapi best tau hd bb cream ni , rugi dari dulu tak beli . lgpun kalau pakai bole cover pimples n parut , at the same time bantu rawat masalah kulit . tak mcm certain produk yg hanye utk cantik, tp lg burukkan masalah kulit hader la. peluh sikit pon da bertampuk tampuk kat muke.

p/s : aku syg siti . aww .(tetap xmau tempek gambo muke kat sini)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow great nie

Nadiah_Rahman said...

u should try jgk , mmg best . santek ala ala kak siti getuw. hehe

niena danish said...

best ke?nk try gak la..

niena danish said...

best ke?nk try gak la..nti i g carik..thanx 4 sharing ;-)

Get widget here