THANX MY FOLLOWERS =)

Wednesday, May 23, 2012

err , skandel dgn LAKI orang .

terdetik ati aku nak up story after aku dapat satu mesej dari seorang lelaki yg bergelar suami orang baru jup td.. aku x kate la asal mesej je dah kire ngorat , tapi cara dia pun mcm nak cari 'sparepart' aje..
kalau korang nak kate aku ni perasan , ikot korang lew.. (perasan sikit tuh ade r.. eleh , macam korang x pernah perasan sorang2 kan??)

umm , dalam ramai2 lelaki bujang , apesal laki orang jugak yang nak ngorat2 aku ( sorry bahase 'laki org' kasar sikit)

x faham la , nak kata aku melayan , aku rase aku layan macam biasa je kot .. kalau bercakap pun , aku borak macam biasa je .. x de pulak nak kate aku melebih2 layannyer..  ( maybe aku cute kot .kan? lalalalalaaaaa..~~)

nak kate muke aku ni lawa ,x jgk..  comel tu ade lah. .hidung x mancung pun , tp ade lesung pipit sikit je. aihh die ni , puji diri sendiri lah pulak . ~! sape suruh ko x nak puji aku . kan kan??

hmm , lupe pulak nak tanya sape yg rajin bg no phone aku kat dia..  kena search nie . ENCIK GOOGLE  tlg sy ~!

seyes , seyes n seyes .. aku x tau kenapa lelaki tersebut teringin nak memesej-mesej-an dgn aku .. sedangkan wife ade .. mungkin wife die duk jauh kot ..(ayat nak sejukkan hati)  n maybe die nak hilangkan rasa boring..(eh,kalau boring msj la dgn wife kamu tu...kan??)

hhmmmm ,  tolong la jgn di uji aku dgn husband orang ni .. n plis laki -laki org sekalian , stay away prom me.. ( OMG , perasan betol ko ni nadiah..macam laku sgt .)

berkawan x salah , errrr.. tp aku x berape selesa ar nak kawan ngan laki orang . daripada jadi benda x elok , better x payah layannnnzzzz. kan kan kan ??

aku ambil tindakan AKU TAK BALAS MESEJ LAKI ORANG TUHHHHHH . !!

so , aku nak tanye , kenapa walaupun da ade wife , lelaki tu nak jgk melayan perempuan lain. part-time job ke????


saje nak tempek muke kat sini .



p/s ; sedey gaji x masuk lagi . sob sob sob sob.. =(


4 comments:

Arra Ahmad said...

chomell sgt..hihi

p/s: gmbar header cantik:P

nadeeya diyaa said...

kihkihkihkih... tenkiu kak arra sbb memuji =)

cik L.A.L.A said...

yup..kene ht2 dgn suami org takot sok lusa laki kita lak kene kebas kn..
kalau xde menda yg urgent,wat for dia carik u..
maybe itu partime job dia lh...hehehe....

nadeeya diyaa said...

aah la sis... dia boring kot...hihi

Get widget here