THANX MY FOLLOWERS =)

Monday, February 20, 2012

SEGMEN : jom blogwalking + follow .


 jom join segmen nie untuk tambah follower lebih ramai lagik . caranya mudah aje ..klik aje banner di atas ni  . jadi, aku nak cik misi bertiga orang nie join skali  -->



aku dah di-tag oleh cik zaiey utk join segmen ni . jadi aku pon join lah sebab followers aku lam blog ni x ramai . sebab ape? sebab aku ni malas sikit nak terjah-terjah blogger lain dan mintak orang follow . lagipun aku  bukanlah blogger yang aktif . jadi , mane la tau lepas try segmen ni boleh dapat followers ramai sikit . dengan itu, semangat aku untuk ber-blogging akan membara-bara.....errr, KOT . hehe . nway, thanxx kpd kamu-kamu yang da sudi menjadi followers . ^_^

21 comments:

Sandra said...

Hi ! Thanks sebab sudi join segmen sandra.
Saya da follow blog awkk..
Ini link utk list senarai segmen.

http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

Mari b'blogwalking + follow ^ ^

nadeeya diyaa said...

tq sandra =)

nanabyte said...

hye, saya da follow awk, thanks singgah :)

aReLaN said...

salam perkenalan.singgah n follow dari segmen sama.hehehe..

http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

nadeeya diyaa said...

singgah n follow =)

::ct luna:: said...

thxs follow...follow balik :)

nadeeya diyaa said...

tq ct luna =)

NysaSarah said...

nysa bw here and follow here. nysa dr senarai 4 segmen cik sandra. jgn lupe bw n follow back nysa ok? do leave comment too. :)

http://nysasarahstorymorry.blogspot.com/

nadeeya diyaa said...

ok.,.tq nisa.. i'll follow u back =)

sweety_nur said...

aiii awak....saya dtg mlwt anda

nadeeya diyaa said...

hi sweety nur.. time kasih yea =)

nadeeya diyaa said...

hi sweety nur.. time kasih yea =)

Masz Sidek said...

salam kenal... membalas kunjungan n follow sini... :D

Saya Disini said...

salm perkenalan

*NurSyahieraDahhari* said...

blogwalking+follow sini :)
salam kenal :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang BW dari segmen yang sama
....................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
....................................
salam ukhwah (^___~)

IZZATI MUSTAFA said...

salam perkenalan,jauh merantau ni,dah follow awk,follow saya semula tau,,, :)

http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Cik Aya said...

dtg dr segmen sama..sy follow awak eh..jom follow blek,,heppi blogging ya..peace :p

skyjuiceforever.blogspot.com

Mya said...

salam blogwalking dari segment salam. jum follow2! btw nice blog tau :D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama, baru sempat singgah ,jemput follow sy balik disini:

http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

nadeeya diyaa said...

tq all. sy akan follow balik oke... =)

Get widget here