THANX MY FOLLOWERS =)

Friday, February 17, 2012

JOM REVISION : cardiovascular system.

malam nie aku tersangat - sangatlah rajin nak buat revision tentang human anatomy . 
biasa lah , dah 2 bulan 3 hari duduk kat rumah . semua yang dah belajar dulu abis lupa . otak dah berkarat. kadang-kadang benda senang pon jadi susah. adoyaii , nanti lau da start keje kena marah sebab tak ingat satu haper..
so nak refresh otak balik la. guna youtube lagi sonang faham . kalau nak tengok nota , sampai esok pon tak boleh habiskan satu muke surat.~! 
sebabnya , baru baca tajuk aku dah tido . hihi..
jadi aku nak ajak korang sume join aku  .
boleh tambah ilmu sikit .

so, lets cekidout dis video . 


 

 


jadi jangan ingat jantung kita ni setakat pam darah je , kena lah tahu jugak macam mana ia berfungsi  . x getu ?? ^_^

**thanxx kamu yang sedang membaca entry ni sebab sudi teman saya buat revision .kalau nak tahu lebih2, korang search ajelah kat youtube . hehe **

2 comments:

syafiqakarim said...

rajin nye woi dok rumah
buat revision.hahah

MiZz Diyaa said...

biasa lah,.... xde pe nk bt...

Get widget here