THANX MY FOLLOWERS =)

Wednesday, December 28, 2011

wangieeee.... kaww haderr??

dalam keboringan duduk kat umah ni...makantidomakantidomakantido je kejenye... jadik, aku nak promot lah kat korang satu perfume yg best n long lasting punyer lah..x rugi lah kalau beli benda yg satu nie.... (pd OKB a.k.a orang kaye baru je r..yg xdek wet..gigit jari je k...dok diam2 sambil tenung gambo nie ha... hiiihiiii...

korang dah tgok gambo kan..jd tau dah la kan perfume haper yg aku maksudkan...ke xnampok lg..?? xdapat la kawan nak nolongnyer kalau dah mcm tu... heeeheee..

tp seyes best n wangi perfume nie..tp hargenye pon BEST la sesangat.... yg aku beli ni 30ml je..harge.... eheeemmmm... RM85. (kopak wet elaun last akuuuuu)  ni pon aku beli botol yg paling kecikkkk punyer..(lari bajet hakuuu) tu pon akak promoter tu sibok je suruh aku beli lotion yg boleh buatkan perfume ni jd wangi dan tahan lame dari yg kebiasaannyer..(saje je kak tu nak kopakkan duet aku,naseb bek la nafsu aku bole ditahan lagi...hiihiii) perfume nie ade yg 50ml = RM115 dan 80ml =RM150..(kalau x silap aku la..korang g cek la sdri kat kedai tuuu..)

jd aku nak bg la sedikit tips yg berguna kalau korang nak beli perfume..x kesah la perfume jenama cap ayam ke kingkong ke.. (kalau ade) kalau korang nak yg tahan lame, aku sarankan beli la yg 'eau de parfum'.. jgn beli yg 'eau de toilette' .. sbb yg 'eau de toilette' tu x long lasting.. jd payoh pulok karang kena sembo2 banyok kali.... hiiihiii..

tu jelah kot yg aku nak gtau gitau kat korang... yelah kan,time ade krisis mcm ni..dok tanam anggur plk tu...jgn la plk berbelanje secara berlebihan..tak dek org nak bg duetttt freeeee yunk weii..(kalau ade pon golongan2 yg ade sugededi n pisau cukor jek...i guess..hiiihiiii..) .mintak duet dgn mom pon kena sembo dulu baru dpt...tu pon kate pinjam.tp x bayor2..hiihii.....kalau kite dah keje nanti lantak ngko la nak beli jenama c.k ke...estee lauder ke...anna sui ke..mariah carey punyer perfume ke... janji ko ade duetttt....tol x??

2 comments:

Arra Ahmad said...

nak 1.hehe

MiZz Diyaa said...

ssaaayyyeee poonn adeeee saaattuuu jeee kakkk araaaa... hek hek hek.. =P

Get widget here